Preview Sampdoria v Lazio.

Vanavond om 20:45 uur komt Lazio in actie aan de Ligurische kust, op bezoek bij Sampdoria.  Coach Inzaghi verwacht een reactie deze avond, na de ongelukkige nederlaag vorige zondag tegen de buren.

Lazio komt in Genua voor de 3 punten gaan, om zo de top 3 niet uit het oog te verliezen.  Eén afwezige in Luigi Ferraris is Cataldi, geschorst na de rode kaart in de ‘stracittadina’, als bankzitter dan nog.

Achteraan rekent Inzaghi op zijn 2 Nederlanders, de Vrij en Hoedt.  De Braziliaan Wallace lijkt kopt van jut na zijn ‘fantasie’ in de Derby.  Met Basta en Radu op de flanken, en Marchetti tussen de palen.

Vooraan is Keita Balde fit bevonden, hij zal misschien starten naast Immobile en Felipe Anderson. Zoniet, staat Lulic klaar op de linkerflank.  En verder de driehoek op het middenveld met Biglia, Parolo en Milinkovic.

De volledige Lazio selectie bestaat uit :

Bij Sampdoria moet Lazio uitkijken voor het spitsenduo Muriel en Quagliarella.  De ‘Blucerchiati’ hangen momenteel op de 9e plaats in de Serie A, op 6 punten van Lazio.  

En in hun thuishaven ‘Luigi Ferraris’ zijn ze moeilijk te ontwrichten.  Enkel AC Milan kon winnen in en tegen Sampdoria, hun enige thuisnederlaag van dit lopende seizoen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s