Napoli v Lazio 1-1.

KEITA SCHENKT PUNT IN SAN PAOLO.

Napoli en Lazio hebben elkaar in evenwicht gehouden op de twaalfde speeldag in de Serie A. Hamsik bracht de thuisploeg op voorsprong, maar een minuut later zorgde Balde al voor de 1-1.


Al in de openingsminuut van de wedstrijd konden beide ploegen voor dreiging zorgen. Eerst moest Reina redding brengen op een trap van Immobile en aan de overzijde haalde Marchetti opgelucht adem toen hij een pegel van Mertens net naast zijn goal zag vliegen.

Daarna nam de thuisploeg de partij in handen, maar verder dan afstandsschoten van Insigne en Mertens kwam Napoli niet. De Rode Duivel, die opnieuw als spits werd uitgespeeld, was de gevaarlijkste man op het veld, maar hij miste een tikkeltje geluk in de afwerking.

In het slot van de eerste helft verdween het tempo wat uit de wedstrijd en daardoor vielen er voor de pauze geen goals meer. Napoli was de betere ploeg in de eerste helft en verdiende een voorsprong, maar Lazio hield stand.

Twee goals in twee minuten.
Ook in de tweede helft kon Immobile meteen voor dreiging zorgen. De Italiaanse bonk kon het net echter niet doen trillen en tot overmaat van ramp voor de bezoekers lukte dat aan de overkant wel. Hamsik had wat moeite om een dieptepass van Ghoulam onder controle te krijgen, maar met een uitstekende trap in de verste hoek nam de aanvoerder Marchetti toch te grazen: 1-0.

Het moeilijkste werk leek gedaan voor de thuisploeg, maar dat was zonder Keita Balde gerekend. De Senegalese stilist zorgde amper een minuut na de goal van Hamsik immers al voor de gelijkmaker. De trap van de spits leek niet onhoudbaar, maar Reina liet het leer knullig onder zich glippen.

Napoli probeerde te reageren, maar dat lukte niet meer. Het bleef 1-1 en daar schieten beide ploegen weinig mee op. Lazio beent AC Milan, dat morgen naar Palermo trekt, voorlopig bij op de derde plaats in het klassement en Napoli blijft hangen op de vijfde plaats.

(bron: sporza.be)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s