Lazio v Sassuolo 2-1.

LAZIO STEVIGER IN TOP 4.

Lazio won zondagnamiddag met het kleinste verschil van Sassuolo.  Een 2-1 volstond voor de overwinning, en de 3 broodnodige punten, om zich zo steviger in de top 4 te vestigen.

De eerste helft was een mager beestje, Lazio kon Sassuolo niet breken, en de ‘groen-zwarten’ hielden simpel stand tot aan de rust, met een logische brilscore 0-0.

Na de pauze vielen de doelpunten snel.  Lazio scoort de opener, als Keita kan voorzetten, en Lulic van dichtbij de 1-0 erin legt.

Maar eerlijk… de Bosniër stond een halve meter buitenspel, niet gezien door de refs, Lazio met een ‘lucky’ voorsprong, 1-0.

En 5 minuten later, volgt er reeds de 2-0.  Immobile kan een doorgekopte hoekschop bij zich nemen, en met een volley gaat de bal in doel, 2*0.

Reeds het 9e dolepunt van het seizoen, voor spits Immobile die in bloedvorm verkeer, bij Lazio en Italië.  Na de 2-0 wou coach Inzaghi het resultaat consolideren, en bracht zo Biglia op het middenveld, na weken afwezigheid.

Sassuolo zocht een aansluitingsdoelpunt en werd al snel beloond.  Defrel schuift de 2-1 naast doelman Marcheti.

Sassuolo zocht in het laatste alf uur nog de gelijkmaker, maar Lazio hield stand en pakt zo broodnodige punten, en verstevigt haar 4e plaats in de Serie A.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s