Preview Lazio v Cagliari.

Vanavond is er een midweek speeldag, waar Lazio thuis Cagliari zal ontvangen.  Bij Rome’s oudste club nog steeds geen De Vrij, Bastos, Lukaku en Biglia.  Stefan Radu is dan wel beschikbaar, en zal waarschijnlijk starten in de basiself.  Zo keert Dusan Basta terug naar de bank.

Lazio achteraan met Marchetti in doel, met centraal Wallace en Hoedt, en op de flanken Patric en Radu.  Op het middenveld lijkt Cataldi te starten, met naast hem Parolo en Lulic.  In de aanval dan Immobile in de punt, bijgestaan door Keita Balde en Felipe Anderson.

Coach Inzaghi rekent op onderstaande selectie :

doelmannen Marchetti, Strakosha, Vargic – verdedigers Basta, Hoedt, Patric, Prce, Radu, Vinicius, Wallace – middenvelders Cataldi, Felipe Anderson, Leitner, Luis Alberto, Lulic, Milinkovic, Murgia, Parolo – aanvallers Djordjevic, Immobile, Keita, Kishna, Lombardi.

Bij Cagliari kan coach Rastelli niet rekenen op Ionita, Joao Pedro en Farias.   Cagliari heeft het altijd moeilijk in het Olimpico tegen Lazio.  Het kon 5 jaar op rij geen enkel punt nemen.  Pas in seizoen 2009-10 viel er een uitoverwinning, toen 0-1.

De scheidsrechter deze avond is dhr. Domenico Celi uit Bari.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s