Torino v Lazio 2-2.

PUNTENDELING IN EXTREMIS.

Lazio rook gisteren een gouden 3-punter in de maak, maar stuitte op een late strafschop waardoor Torino nog een 2-2 eindstand uit de brand kon slepen.

Coach Inzaghi stuurde een 4-1-4-1 formatie op het veld, en het was Lazio metéén duidelijk dat dit niet evident was.  Torino was heer en mester, en Lazio kwam al op achterstand in de 20e minuut.

Een foute pas van Lulic lag aan de basis, brengt Torino in stelling en Falque kan met zijn hoofd besluiten, 1-0.

Bij Lazio was er enkel dreiging via Keita Balde, maar die besluit naast.  Lazio gaat de rust in met die 1-0 achterstand.

In de 2e helft stuurt coach Inzaghi bij, zonder enige wissels uit te voeren.  Maar na 10 minuten komt spits Djordjevic erin voor verdediger Basta, Lazio stapt over naar een 4-2-4.

En met succes, in minuut 71 gaat Felipe Anderson zijn flank af, voorzat naar de 2e paal waar Immobile knap kan gelijkstellen, 1-1.  De Lazio spits viert zijn doelpunt niet, gezien hij nog vorig seizoen nog in dienst was van de ‘Granata’.

Coach Inzaghi wisselt dan Keita Balde voor een nieuwe spits, de jongeling Murgia.  En in minuut 84 weet de youngster te scoren bij zijn debuut.  Dit na een hoekschop waar Murgia vrijstaand simpel kon binnenkoppen, 1-2.

Een droomdebuut voor de 20-jarige spits, die zijn eerste doelpunt ooit scoort in de Serie A.

Maar na de reguliere 90 minuten krijgt Lazio een strafschop tegen.  Vermeend handspel van Parolo geeft Torino de kans op een gelijkmaker, en Ljajic scoort vanop elfmeter de 2-2 eindstand binnen.

Zo blijven Lazio en Torino zij aan zijn in de subtop van de Serie A.  Woensdag is er reeds de volgende speeldag, dan ontvangt Lazio thuis Cagliari.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s