Preview Torino v Lazio.

Zondag om 15:00 uur staat Lazio in het Stadio Olimpico van Turijn, om Torino FC te bekampen, in een duel voor de 9e speeldag.  Beide teams staan zij aan zij met 14 punten op een gedeelde 4e plaats.  Wie zondag winnend het veld verlaat, kan zich zo nestelen in de top 3 van de Serie A.

 

 

Coach Inzaghi is strijdlustig, om de ‘Granata’ op hun knieën te krijgen, ondanks een rits afwezige Laziali.  Geen Bastos, de Vrij, Radu, Biglia, Milinkovic-Savic en de Belg J. Lukaku in Turijn.

Centraal achteraan lijken Wallace en Hoedt te starten, naast Basta en Patric, bijgestaan door Marchetti in doel.  Op het middenveld dan Parolo, Cataldi en Lulic.  Met het aanvalstrio bestaande uit Immobile, Keita en Felipe Anderson.

De voltallige Lazio selectie bestaat uit : doelmannen Marchetti, Strakosha, Vargic – verdedigers Basta, Hoedt, Patric, Prce, Vinicius, Wallace – middenvelders Cataldi, Felipe Anderson, Leitner, Luis Alberto, Lulic, Murgia, Parolo – aanvallers Djordjevic, Immobile, Keita, Lombardi.

Een oude bekende aan het roer bij Torino FC.  Sinisa Mihajlovic heeft het roer daar overgenomen in Turijn.

Zo komt hij met Inzaghi op de Lazio bank, een ex-ploegmaat tegen, van het ‘Gouden’ Lazio uit 1999/2000, dat toen de ‘treble’ won.

Coach Mihajlovic kan zondag niet rekenen op Molinaro, alsook ex-Laziale De Silvestri.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s