Lazio verliest De Vrij voor 6 weken.

Stefan de Vrij is tijdens de training van Lazio geblesseerd geraakt. De verdediger is lange tijd uit de roulatie.

De 24-jarige speler was bezig aan een goede periode, nadat hij vorig seizoen tien maanden buitenspel stond met een zware knieblessure. Afgelopen weekend viel De Vrij tegen Bologna uit met een hoofdblessure en donderdag sloeg het noodlot opnieuw toe.

Italiaanse media speculeren over een gebroken middenvoetsbeentje. De Vrij zou in dat geval enkele maanden niet in actie kunnen komen. Lazio hoopt vrijdag later op de dag duidelijkheid te hebben over de blessure.

Mocht De Vrij inderdaad voor langere tijd niet kunnen spelen, dan mist hij ook de komende interlandperiode. Het Nederlands elftal speelt op 13 november een WK-kwalificatiewedstrijd tegen Luxemburg (0-1), met een paar dagen eerder een oefenpot tegen België als opwarmer.

Lazio maakt vrijdagmiddag bekend dat Stefan de Vrij veertig dagen afwezig is wegens een breuk in zijn rechtervoet. Dat komt neer op zes weken absentie, waardoor hij ook de interlands van Nederland tegen België (vriendschappelijk) en Luxemburg (WK-kwalificatie) in november.

(bron: goal.com)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s