Preview Lazio v Bologna.

Na de interlandbreak, start die weekeinde terug de Serie A, met de 8e speeldag.  Op zondagnamiddag ontvangt Lazio thuis Bologna, momenteel 11e in de Serie A, maar op 2 punten verwijderd van Lazio, in de brede middenmoot.

Coach Inzaghi kan nog steeds niet rekenen op Biglia, Bastos en Kishna.  Ook niet beschikbaar is Jordan Lukaku, die een blessure opliep tijdens zijn interland bij de Rode Duivels.  Lukaku zal zo’n 3 weken aan de kant blijven, om dan terug aan te sluiten.

Voor Dusan Basta is het nog wachten of die fit zal bevonden worden.  Er is dan wel de terugkeer van doelman Marchetti, na enkele weken blessureleed.

Achteraan rekent coach Inzaghi op het centrale duo Hoedt-de Vrij, met op de flanken Patric (r) en Radu (l).  Op het middenveld Parolo centraal, bijgestaan door Lulic en Milinkovic.  In het aanvalstrio dan F. Anderson en Keita op de flanken, met Immobile in de punt van de aanval.

Bij Bologna kan coach Donadoni niet rekenen op Gastaldello,  Destro, Dzemaili, Torosidis en Mirante.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s