Lazio v Bologna 1-1.

LAAT STRAFSCHOP REDT LAZIO EEN PUNT.

Lazio kwam zondagmiddag niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Bologna.  De cijfers waren duidelijk in het voordeel van Inzaghi zijn jongens, maar op het veld was het wachten tot minuut 97 voor de verlossende gelijkmaker.

Bij Lazio keerde doelman Marchetti tussen de palen.  En hij werd reeds verslagen in de 10e minuut, als Helander een vrije trap kon deviëren in doel voor Bologna, 0-1.

Pas op het half uur kwam Lazio dreigen, maar Immobile stuit op het doelhout boven doelman Da Costa.

En nog geen 2 minuten later besluit hij onbegrijpelijk van dichtbij op de voeten van diezelfde doelman.  Lazio gaat de rust in met een 0-1 achterstand.

Vroeg in de 2e helft verliest Lazio achteraan Stefan de Vrij, na een kopduel met ex-Laziale Floccari.  Cataldi komt de Nederlander vervangen.

Hierna laat Milinkovic tot tweemaal toe de gelijkmaker liggen, hij besluit van enkele meters op het doelhout en vervolgens over.  Ook Immobile laat de gelijkmaker liggen, als hij naast kopt.  Coach Inzaghi kan amper de gemiste kansen bijhouden.

Radu valt vervolgens uit met een blessure, de Braziliaan Wallace komt de Roemeen vervangen.  En diezelfde Wallace ligt aan de basis van de late gelijkmaker.

De Braziliaan gaat mee de 16-meter in, en na een lichte haakfout gaat hij neer.  Strafschop Lazio, en Immobile legt de 1-1 binnen in minuut 97.

Toch een verdiend punt voor de Laziali, maar ze laten wel de 2e plaats liggen door deze puntendeling.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s