9 januari 2017, Stad Brussel eert S.S. Lazio.

manpis17

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op 9 januari 2017 zal S.S. Lazio terug neerstrijken in Brussel, ter ere van haar 117e verjaardag.  En ditmaal zal de Stad Brussel de oudste club uit Rome eren, met een ceremonie in het stadhuis, gevolgd door de onthulling van “Manneken Pis”, in een Lazio shirt.

Het standbeeld werd reeds gekleed in shirts van clubs als Real Madrid, FC Barcelona, Athletic Bilbao, Anderlecht en de Rode Duivels.  Maar kreeg nog nooit de eer een exemplaar van een Italiaanse club te dragen.  Die eer valt nu voor S.S. Lazio.

De ceremonie is gepland om 11 uur aan de Gotische zaal in het stadhuis, gevolgd door de onthulling bij het standbeeld.  Hierna volgt de traditionele eerbetoon en bezoek aan de begraafplaats van Luigi Bigiarelli in Elsene, maar meer details zijn hierover niet gekend.

 

Lazio Club Bruxelles staat mede in voor dit event, wie vragen heeft of wil meewerken, mail naar: lazioclub.bigiarelli@gmail.com

Later meer info te vinden op: http://www.sslazio.org/ en/of Lazio Club Bruxelles ‘Luigi Bigiarelli’.

Per noi sarà un onore contribuire ad organizzare questo evento e faremo il possibile per renderlo speciale! Noi come fan club di Bruxelles siamo a disposizione per aiutare tutti coloro che vorranno partecipare a quest’evento in modo da passare un momento di Lazialità unico.

Non esitate a contattarci tramite l’e’mail: lazioclub.bigiarelli@gmail.com

Nous sommes ravis de pouvoir contribuer à l’organisation de cet événement et nous ferons le possible pour le rendre encore plus spécial! En tant que fan club de Bruxelles nous sommes à disposition pour aider tous ceux qui souhaitent participer à l’événement de façon à passer un moment unique de Lazialità.

N’hésitez pas à nous contacter par e-mail: lazioclub.bigiarelli@gmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s