AC Milan v Lazio 2-0.

LAZIO KOUD GEPAKT IN SAN SIRO.

AC Milan won gisteren van Lazio en doet zo ‘haasje-over’ om de 3e plaats in te nemen in de Serie A.  Bij Lazio viel doelman Marchetti uit, en zo mocht de jonge 2e doelman Strakosha tussen de palen.  Op de bank liet coach Inzaghi de spitsen Keita en Felipe Anderson staan, Djordjevic was de referentie in de aanval.

De wedstrijd ging meteen van start met aanvallen langs beiden kanten, doch kreeg Lazio overwicht in de wedstrijd, zonder grootse kansen.  Aan de overkant kreeg Lazio doelman Strakosha weinig ballen, om zijn debuut bij Lazio in verf te stellen.

Maar over het half uur kantelde de wedstrijd.  Dom balverlies van Parolo, geeft de aanzet op een Milan counter.  Eén diepe bal op Carlos Bacca, en de Colombiaan besluit strak in de hoek, 1-0 voor de ‘Rossoneri’.

Plots was Lazio de pedalen kwijt, want Milan liet de kansen liggen om voor de rust de 2-0 binnen te leggen.

Carlos Bacca (foto) na een goede dieptepass acht minuten voor rust niet kon achterhalen. De Colombiaan rondde vervolgens koeltjes af. Het mocht een klein wonder heten dat het bij rust nog steeds slechts 1-0 stond, want Milan kreeg kans op kans om de score verder uit te bouwen.

Na de pauze brengt coach Inzaghi dan toch Keita en Felipe Anderson in.  Maar Lazio kreeg een stug Milan niet door haar knieën.

Uiteindelijk duurde het tot de 74ste minuut voordat de 2-0 viel.  Na een handsbal van Radu kreeg Milan een strafschop, die door M’Baye Niang feilloos werd omgezet.

Tevens de eindstand, 2-0.  Voor Lazio de eerste uitnederlaag van het seizoen, dat zo uit de top 5 valt in de Serie A.

Zondag is er dan de herkansing, als Lazio thuis Empoli ontvangt.

 

 

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s