Lazio v Pescara 3-0.

LAZIO MAAKT VERSCHIL NA DE RUST.

Lazio won in de vooravond haar eerste thuisduel van het nieuwe seizoen.  Ondanks de ruime 3-0 score, vielen alle 3 de doelpunten wel op amper 9 minuten, in de 2e helft.

Coach Inzaghi koos voor een 3-5-2 opstelling, zonder de geblesseerde Biglia, en met J. Lukaku op de bank.  Het wedstrijdbegin ging gelijk op, maar na het kwartier kreeg Lazio de beste kansen.  Maar ex-Lazio doelman Bizzarri hield de netten schoon voor Pescara.

Iets over het half uur haalt Bastos Caprari, en een strafschop voor de ‘Dolfijntjes’.  Maar Memushaj trapt vanop de 11-meter de bal naast het doel, 0-0 en Lazio ontsnapt aan een achterstand.  Nog voor de pauze kreeg Lazio nog de kans om voor te komen, maar weer stond doelman Bizzarri in de weg.

Na de pauze bleef Lazio ongewijzigd, en kreeg Djordjevic de beste kans, helaas terug op doelman Bizzarri.  Op het kwartier de eerste wissel, Keita erin voor Djordjevic.

Pas halfweg de 2e helft breekt de wedstrijd open.  Op de rechterflank lanceert Felipe Anderson een voorzet, waarop Milinkovic-Savic staalhard de bal met zijn hoofd in doel devieeërt, de verlossende 1-0 voor Lazio.

En vijf minuten later komt dan de 2-0.  Een hoekschop van Cataldi komt bij verdediger Radu, die boven en iedereen de bal in de hoek kopt.

Pescara zit in de hoek waar de klappen vallen, want 4 minuten na de 2-0 komt de 3-0.  Een snedige counter van Keita op rechts, voorzet op de inlopende Immobile, die de eindstand vastlegt, 3-0.

Pescara liet op het einde de eerredder liggen, en Lazio kaapt zo de 3 punten binnen, om zo aan te sluiten in de brede subtop van de Serie A.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s