Preview Lazio v Juventus.

Op zaterdag treffen Lazio en Juventus elkaar al op de 2e speeldag.  De twee teams sloten speeldag 1 af met een krappe overwinning.  Lazio liet Atalanta vanuit 0-3 terugkeren naar een 3-4.  Juventus versloeg pas een kwartier voor het einde Fiorentina met 2-1.

Bij Lazio keert Lulic terug uit blessure.  Verder zijn tevens de nieuwe aanwinsten Wallace, Immobile, Bastos en Leitner geselecteerd.  Ook de ‘Olympiër’ Felipe Anderson haalt de selectie voor tegen Juventus, terwijl Keita en Morrison.

Coach Inzaghi zou opteren om de nieuwe aanwinst Bastos in de basiself te droppen, in de defensie samen met De Vrij en Radu.  Zou zouden Lukaku en Basta een linie doorschuiven op het middenveld, naast Biglia en Parolo.  In de aanval Immobile in de punt, bijgestaan door Lulic en Felipe Anderson.

Bij Juventus kan coach Allegri niet rekenen op Marchisio, Bonucci, Zaza en Marrone.  Hij rekent op zijn 20 spelers die naar Rome zijn afgezakt : 1 Buffon – 3 Chiellini – 4 Benatia – 5 Pjanic – 6 Khedira – 9 Higuain – 11 Hernanes – 12 Alex Sandro – 15 Barzagli – 17 Mandzukic – 18 Lemina – 20 Pjaca – 21 Dybala – 22 Asamoah – 23 Dani Alves – 24 Rugani – 25 Neto – 26 Lichtsteiner – 32 Audero – 33 Evra.

De scheidsrechter zaterdag is dhr. Marco Guida uit di Torre Annunziata.  In het Stadio Olimpico worden zo’n 40.000 toeschouwers verwacht.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s