Bielsa stapt na 2 dagen al op bij Lazio.

Marcelo Bielsa wordt, ondanks een eerder akkoord met de club, dan toch niet de nieuwe trainer van Lazio. De 60-jarige Argentijn, bijgenaamd “El Loco”, werd op 6 juli voorgesteld als trainer bij Lazio, maar komt nu op die beslissing terug.

Bielsa zou bij Lazio de ontslagen Stefano Poli opvolgen en werd begin juli aangesteld als trainer bij de Romeinen. Bielsa heeft de club ondertussen laten weten dat hij niet naar Italië zal afreizen.

Bij Lazio vallen ze uit de lucht. “Wij constateren met verbazing het aftreden van Marcelo Bielsa”, klinkt het in een korte mededeling op de website van de club. “Dit is een duidelijke schending van de verbintenis die we eerder met hem zijn aangegaan.”

Oud-spits Simone Inzaghi neemt voorlopig de taken van Bielsa over. Het is voorlopig onduidelijk waarom Bielsa zo snel heeft besloten om op te stappen.

Bielsa won met Argentinië goud op de Olympische Spelen van 2004. Daarna was hij bondscoach van Chili en had hij Athletic Bilbao en Olympique Marseille onder zijn hoede.

(bron: sporza.be)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s