Barça wilt ‘cashen’ voor Adriano.

De transfer van Adriano naar Lazio laat voorlopig op zich wachten.  De verdediger wil namelijk transfervrij vertrekken.  Barcelona liet eerder Dani Alves transfervrij vertrekken.  En wilt voor Adriano daarom een transferbedrag ontvangen.

Afgelopen week was er sprake van een transfer naar Lazio, maar Barcelona werkt voorlopig niet mee.   Adriano is van mening dat het de club al voordeel heeft met zijn vertrek. Er zou dan meer ruimte zijn in het salarisbudget.

Mochten beide partijen in de komende weken er niet uit komen dan blijft de Braziliaan komend seizoen gewoon bij Barcelona.  Volgend seizoen kan Adriano dan alsnog transfervrij vertrekken omdat zijn contract afloopt.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s