Milik (Ajax) vraagt bedenktijd.

Lazio, AS Roma, Leicester City; alles kwam de laatste weken voorbij voor Arek Milik.  De Ajax-spits reageert nu voor de eerste keer zélf op alle transfergeruchten.  Milik bereidt zich op dit moment met Polen voor op het EK.

milik_poolse_elftal

De kans is groot dat hij na het eindtoernooi in Frankrijk niet terugkeert in Amsterdam. “Ik vind het niet vervelend dat er keer op keer vragen worden gesteld over een mogelijke transfer”, vertelt Milik aan ELF Voetbal Magazine.  “Het zegt mij dat ik goed bezig ben. Maar ik kan er nu helemaal niks mee.”

maxresdefault1
“Eerst naar Frankrijk. Pas daarna wil ik over mijn toekomst nadenken. Daarvoor wil ik een week of drie de tijd nemen. In drie weken kunnen een hoop beslissingen genomen worden”, aldus de spits, die tot medio 2019 vastligt bij Ajax. Het afgelopen seizoen kroonde hij zich tot clubtopscorer met 21 doelpunten.

POLAND SOCCER UEFA EURO 2016 QUALIFICATION
Milik vindt zelf dat hij enorm is gegroeid. “Natuurlijk ben ik hier door de trainingen een betere voetballer geworden, dat lijkt me duidelijk. Maar ik ben vooral meer gaan scoren omdat ik meer wedstrijden heb gespeeld.”

(bron: voetbalprimeur.nl)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s