Biglia beslist over toekomst na Copa America.

Lucas Biglia is sinds weken gelinkt aan een nakend vertrek bij Lazio.  De Argentijn zelf laat momenteel nog niets uitschijnen over zijn toekomst, waar hij nog een contract heeft bij Lazio tot de zomer van 2018.

De breker op Lazio’s middenveld is geschorst voor de laatste wedstrijd tegen Fiorentina.  En Biglia zelf kijkt momenteel alleen uit naar de komende Copa America.  Deze gaat door in de maand juni in de V.S.

Na de Copa America zal duidelijk zijn, waar Biglia zijn zinnen heeft gezet.  Een rits topclubs staan klaar om Biglia in te lijven, maar die zullen dan wel een stevige transfersom moeten overmaken aan Lazio.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s