Preview Lazio v Inter.

Lazio begint aan haar laatste 3 wedstrijden van het lopende seizoen.  Op zondagavond ontvangt het Inter in het Stadio Olimpico.

Coach Inzaghi leek begin deze week niet te kunnen rekenen op enkele basisspelers.  Maar enkel Biglia lijkt de basiself niet te halen, Cataldi zal zijn vervanger zijn.  Paralo blijft dan wel aan de kant met zijn blessure.

De voltallige Lazio-selectie bestaat uit: doelmannen Marchetti, Berisha, Guerrieri – verdedigers Basta, Bisevac, Braafheid, Gentiletti, Hoedt, Konko, Mauricio, Patric – middenvelders Biglia, Candreva, Cataldi, Felipe Anderson, Lulic, Mauri, Milinkovic, Morrison, Onazi – aanvallers Djordjevic, Keita, Klose.

Coach Inzaghi rekent op Konko links en Basta rechts, met centraal het duo Bisevac-Gentiletti, met Marchetti tussen de palen.  Op het middenveld Cataldi als ‘breker’, met op de flanken Lulic en Onazi.

In de aanval dan het drietal Keita, Candreva en Klose in de punt.

Bij Inter kan coach Mancini rekenen op zijn basiself, met Icardi in de punt, en achter hem Perisic, Jovetic en Brozovic.

 

De scheidsrechter is dhr. Luca Banti uit Livorno.  Gentiletti en Keita staan op één gele kaart van een schorsing, net als voor de bankzitters Biglia en Hoedt.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s