Einde carrière Klose in zicht ?

BESLISSING OP 16 MEI.

Waar de toekomst van Miroslav Klose ligt is nog niet duidelijk.  De Lazio fans willen dolgraag dat Klose in Rome blijft.  Er loopt zelfs een online petitie, waarin ze pleiten dat ‘der Bomber’ een nieuw contract krijgt bij Lazio.

Maar Klose zelf heeft de knoop al doorgehakt, en zal dit melden op maandag 16 mei, daags na de laatste speeldag in de Serie A.  Zijn opties zijn legio, maar een terugkeer naar thuisland Duitsland lijkt de meest logische optie.

klose_arg_getty_01

Diverse Duitse clubs willen hem inlijven, maar hij zou mogelijk zijn spelerscarrière afsluiten bij de club waar alles begon, 1FC Kaiserslautern, nu in de 2e Bundesliga.  Ook een post bij de Duitse voetbalbond is mogelijk, en wie weet steekt Klose de plas nog over om in de Major League Soccer nog doelpunten te scoren.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s