Grote schoonmaak bij Lazio.

Lazio staat voor een grote schoonmaak. De Italiaanse club beleeft een zéér teleurstellend seizoen en preses Claudio Lotito gooit komende zomer de nodige spelers in de verkoop.  Edson Braafheid  zou één van de spelers zijn die moet opkrassen.

De Italiaanse krant Il Messaggero schrijft dat Lotito liefst zeventig á tachtig miljoen euro hoopt te verdienen door een handvol spelers van de hand te doen. Zo mag international Antonio Candreva vertrekken, maar alleen voor de hoofdprijs. De vleugelaanvaller moet minimaal dertig miljoen euro opleveren. Internazionale en FC Barcelona zouden interesse hebben.

Dan zijn er nog een aantal mindere goden die waarschijnlijk ook aan hun laatste maanden in dienst van Lazio bezig zijn. Naast Braafheid gaat het om onder meer Etrit Berisha, Santiago Gentiletti, Eddy Onazi and Marco Parolo. De namen van drie andere Nederlanders in Romeinse dienst – Wesley Hoedt, Stefan de Vrij en Ricardo Kishna – worden niet genoemd in het artikel.

Met nog zes duels te gaan staat Lazio op een schamele achtste plaats in de Serie A. Trainer Stefano Pioli kreeg onlangs zijn congé. Het ontslag was het gevolg van een ontluisterende 4-1 nederlaag tegen aartsrivaal AS Roma.

(bron: voetbalprimeur/nl)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s