Preview Palermo v Lazio.

Op zondagavond start Lazio aan het tijdperk Inzaghi, voor de resterende 7 wedstrijden in de Serie A.

Inzaghi kreeg het roer na de Derbynederlaag van vorige zondag, en na de afzondering in Norcia lijkt de 40-jarige ex-aanvaller zijn zinnen te zetten op de titel van ‘Mister Lazio’.

Met de uitwedstrijd tegen Palermo, wilt Inzaghi zich tonen wat hij als coach in zijn mars heeft, na 6 seizoenen zich op te werken als Lazio jeugd-coach, tot het niveau van de Primavera de laatste seizoenen.

Achteraan kan hij niet rekenen op Basta, die in Rome blijft. Ā Ook Senad Lulic is niet 100 % voor de wedstrijd. Ā Patric, Mauricio en jeugdproduct Germoni staan dan klaar om bij te springen.

Naast Luca Germoni, werd tevensĀ Simone Mattia gedropt in de selectie.Ā  Met de defensieve zorgen werd Inzaghi genoodzaakt te vissen in de vijver die hij best kent, de Primavera van Lazio.

De voltallige selectie bestaat uit: doelmannenĀ Marchetti, Guerrieri, Matosevic – verdedigersĀ Bisevac, Gentiletti, Germoni, Mauricio, Mattia, Patric – middenveldersĀ Biglia, Candreva, Cataldi, Felipe Anderson, Lulic, Milinkovic, Murgia, Onazi, Parolo – aanvallersĀ Djordjevic, Keita, Klose en Matri.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s