Inter-Lazionale 29/3.

MESSI STUWT ARGENTIJNEN NAAR OVERWINNING.


Messi heeft zijn Argentinië naar een 6 op 6 geleid in de voorbije dagen. En dat had het land ook nodig, nadat het matig begonnen was aan de voorronde – juist omdat Messi geblesseerd was.

Vorige week nam Argentinië revanche voor de verloren Copa America-finale in Chili en gisteren ging Bolivia thuis vlot voor de bijl. In de 19e minuut zette een sublieme pass van Messi Higuain op weg naar de 1-0. Zijn lob werd echter op het nippertje van de lijn gehaald, maar Mercado was goed gevolgd. Mercado maakte ook al de winning goal tegen Chili.

Messi was heer en meester: dribbelen, passen en scoren. Op het half uur zette Messi zelf de kroon op zijn uitstekende match vanaf de stip. Met 50 stuks nadert hij tot op zes eenheden van de Argentijnse topschutter Batistuta.

AZZURRI VERLIEZEN ZWAAR IN DUITSLAND.

Bondscoach Conte slikte zijn zwaarste interlandnederlaag in München, dinsdagavond.  Wereldkampioen Duitsland nam de maat van Italië, zonder Laziali Candreva (bankzitter voor 90 min.) en Parolo (pas ingevallen halfweg de 2e helft).

Voor de Wereldkampioen namen Kroos, Gotze, Hector en Ozil op strafschop een ruime afstand.  Bij de Azzurri kon El Shaarawy pas milderen kort voor het einde.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s