“Di padre in figlio” deel 3 op 23 mei 2016.

Op maandag 23 mei aanstaande, is er in het Stadio Olimpico een gala-avond om een rits aan Lazio spelers te eren, die geschiedenis hebben gemaakt voor Rome’s oudste club.

De volgende ex-spelers hebben reeds hun aanwezigheid bevestigd: Cristian Ledesma, Tommaso Rocchi, Aleksandar Kolarov, Giuseppe Signori, Pierluigi Casiraghi, Dabo, Luciano Zauri, Sebastiano Siviglia en nog vele anderen.

In de vorige editie van 2014, werden de ‘kampioenen’ geëerd van 1974, van toenmalig coach Maestrelli.

Dit jaar zullen er 4 ‘historische’ elftallen die avond verschijnen.  Naast de ‘kampioenen’ van 1974, met Wilson, D’Amico, Martini en Oddi, zullen tevens de ‘kampioenen’ van 2000 aanwezig zijn met o.a. Mancini, Inzaghi en Stankovic.  Verder ook het Lazio van ‘min 9’, met Gregucci, Camolese en Calisti, aangevuld door een 4e elftal met o.a. Casiraghi, Ravanelli, Fiore, Cesar, Giordano en Giannichedda.

Onder voorbehoud zullen eventueel ook nog Nesta, Veron, Crespo en Vieri aanwezig zijn.  En de organisatie, onder de hoede van ex-kampioen en ex-kapitein Pino Wilson, zal trachten om nog Jaap Stam, Diego Simeone en Paul Gascoigne aan de lijst toe te voegen.

Tickets voor deze gala-avond zijn beschikbaar, via LISTICKET.  

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s