Lazio v Atalanta 2-0.

LAZIO ‘B’ EN KLOSE SCHENKEN OVERWINNING.

Lazio kan weer winnen in het Olimpico.  Atalanta werd huiswaarts gestuurd met een 2-0 nederlaag, dit dankzij 2 doelpunten van ‘veteraan’ Klose.

In een weinig hoogstaande eerste helft konden beide teams geen potten breken.  Toch trof Atalanta na het kwartier het doelhout, met D’Allesandro.  Aan Lazio kant viel er weinig te noteren.  Enkel dat Stefano Mauri zijn 300e wedstrijd bij Lazio in actie kwam

Beiden teams gingen dan de rust in met een logische 0-0 score.  Na de pauze 2 ongewijzigde elftallen, maar gevaar kwam er niet.
Coach Pioli grijpt in en laat Keita invallen voor Kishna.

En de jonge Spanjaard ligt aan de basis van het openingsdoelpunt.  Keita stuurt Mauri de diepte in, Atalanta doelman Sportiello haalt Mauri neer, maar de bal gaat bij Klose, die in één tijd de 1-0 binnenlegt.

Zo veegt Klose de ‘0’ achter zijn naam weg, met zijn eerste doelpunt in de Serie A.

Atalanta reageert via Cigarini, maar zonder succes.  Lazio teerde op de kleine 1-0 voorsprong, en kort voor het einde laat Felipe Anderson de 2-0 liggen.

Maar de Braziliaan bracht wel de 2-0 aan, diep in blessuretijd voor Klose.  De Duitser nam het geschenk aan, en scoorde de 2e van de avond.

Een overwinning waardoor Lazio iets dichterbij komt in de Serie A, maar de kloof is nog steeds 7 punten op de 6e plaats.  Maar de winst geeft Lazio dan wel een boost, voor de Europese return nu donderdag, als Sparta Praag naar Rome afzakt.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s