Torino v Lazio 1-1.

LAZIO KAN WEER NIET WINNEN.

Lazio kwam vanmiddag in Turijn niet verder dan een 1-1 gelijkspel.  Hierdoor mist Lazio de aansluiting in de subtop, om nog hoop te hebben op Europees voetbal.

In een ondermaatse eerste helft van Lazio, kwam Torino al vrij snel op voorsprong.  In de 12e minuut lost doelman Marchetti een schot van Acquah, en Belotti was er als de kippen bij om de 1-0 te scoren.

Voor Lazio was dit de 11e maal dat het een doelpunt incasseert in het eerste kwartier, een driest record. Lazio met Djordjevic en Klose in de aanval zocht de gelijkmaker, maar dreiging kwam er niet.  Halfweg de 1e helft krijgt Torino een strafschop, na een vermeende, onschuldige fout van Cataldi.

Maar Lazio ontsnapt aan de 2-0, als Immobile vanop elfmeter de bal over het doelhout besluit.

Iets na het halfuur ontsnapt Lazio terug, als Immobile zich voorbij iedereen dribbelt, en met buitenkant rechts de bal nipt naast het doel besluit.

Lazio dreigde enkel vanop afstand met Anderson en Parolo.  Coach Pioli greep nog voor de rust in.  In minuut 40 werden Cataldi en Lulic gewisseld voor Milinkovic en Braafheid.  Lazio ging de rust in met een 1-0 achterstand.

Lazio wint de slag op het middenveld en komt zo terug in de wedstrijd.  Toro doelman Padelli brengt nog redding op pogingen van Milinkovic en Biglia.  Maar is iets later verslagen op een poging van Parolo, maar de bal gaat via de paal terug in het veld.

Coach Pioli grijpt in en gooit Keite Balde het veld op in de spits voor Klose.  En met succes, want 3 minuten later haakt Molinaro Keita Balde neer, en strafschop voor Lazio.
Met Candreva op de bank is Biglia de strafschopnemer, en knalt hij droog overhoeks binnen, naast doelman Padelli, 1-1.

In de resterende minuten zocht Lazio de winner, maar mocht van geluk spreken dat Torino aan de overkant niet scherp voor doel stond.  Immobile en in blessuretijd Zappacosta lieten ze voor de ‘Granata’ de beste kansen liggen.

Door dit gelijkspel staat Torino op plek twaalf en Lazio achtste in de Serie A.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s