Preview Torino v Lazio.

Op zondagmiddag (12:30 uur) strijkt Lazio in Turijn neer, om Torino FC te bekampen.  De thuisnederlaag tegen Sassuolo is verteerd, dus moet Lazio in Turijn vol voor de 3 punten gaan, om toch nog een gooi te doen naar de subtop.

Maar coach Pioli denkt al aan Praag, aanstaande donderdag, en zou enkele basisspelers laten rusten.  Zo zou Biglia op de bank starten, en dit voor het eerst dit seizoen.

Ook Milinkovic zal gespaard worden, dus lijkt er een onuitgegeven middenveld tussen de lijnen te komen, met Onazi, Parolo en Cataldi of Mauri.

In de aanval lijken alle opties mogelijk.  Met Morrison, Mauri, Keita, Kishna, Felipe Anderson en Candreva zijn er 6 spelers voor de 2 flankposities.  Zo lijkt de Brit Morrison toch nog aan speelminuten te geraken, en zou Ravel wel in de basiself kunnen staan in Turijn.

Dit om Candreva of F. Anderson te sparen voor donderdag Europees.  Maar coach Pioli laat zich nog niet in de kaarten kijken, want een ander mogelijkheid is dan Klose en Djordjevic in de punt, met Anderson achter hen.

Achteraan lijken Konko, Bisevac, Hoedt en Lulic te starten, en heeft Lazio nog Mauricio, Patric en Braafheid als alternatief.

Coach Pioli rekent op onderstaande selectie :

Doelmannen: Marchetti, Berisha, Guerrieri – Verdedigers: Bisevac, Braafheid, Hoedt, Konko – Middenvelders: Biglia, Candreva, Cataldi, Felipe Anderson, Kishna, Lulic, Mauri, Milinkovic, Morrison, Onazi, Parolo – Aanvallers: Djordjevic, Keita, Klose, Matri.

Bij Torino heeft coach Ventura ook zijn ‘Granata’ selectie bekend gemaakt: Acquah, Baselli, Belotti, Benassi, Castellazzi, Farnerud, Glik, Ichazo, Immobile, Jansson, Maksimovic, Martinez, Maxi Lopez, Molinaro, Moretti, Obi, Padelli, Bruno Peres, Gaston Silva, Vives en Zappacosta.

De scheidsrechter is dhr. Davide Massa uit Imperia.  Hij fluit de aftrap iets na de middag, om 12:30 uur.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s