Lazio v Sassuolo 0-2.

LAZIO ‘VERDRINKT’ IN HET OLIMPICO.

Lazio verloor maandagavond, thuis in het Olimpico, dat herschapen was tot een moeras, dankzij de veelvuldige regenval in Rome.

Coach Pioli kon bij de start niet rekenen op doelman Marchetti en spits Matri, beiden bleven aan de kant met koorts.  Zo kwamen Berisha en Klose in de basiself.

Het was duidelijk dat het speelveld beide teams parten zou spelen, en zo bleven de kansen schaars in de eerste helft.  Klose en Candreva waren er dicht bij.  En aan de overkant was er een blunder van Berisha, maar gelukkig was er niemand van Sassuolo als de kippen erbij om de bal binnen te leggen.

Toch viel er een doelpunt nog voor de rust.  Mauricio haalt Defrel neer, strafschop Sassulo en Berardi verschalkt Berisha voor de 0-1.

Lazio leek dadelijk te scoren, maar de kopbal van Parolo werd gepareerd.  Na de pauze was er geen regen meer, er was er meer voetbal te zien.  Sassuolo doelman Consigli hield zijn team recht met enkele reddingen.  Maar aan de overkant liet Berardi de 0-2 liggen, als Lazio doelman Berisha in de weg stond.

En de 0-2 kwam er uiteindelijk, als Sansone Defrel in stelling brengt, en de 0-2 hoog en droog binnenknalt.

Klose en invaller Djordjevic waren dicht bij de aansluitingstreffer, maar Sassuolo hield stand.  Voor Lazio een nederlaag met gevolgen, gezien het verder wegzinkt in de middenmoot, en op 11 punten staat van de 5e plaats, goed voor Europees voetbal.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s