Europa League: Lazio v Galatasaray 3-1.

LAZIO DOOR NAAR 1/8E FINALES.

Lazio en Galatasaray speelden vorige week met 1-1 gelijk in Istanboel. In Rome hebben de Italianen de zege na rust over de streep getrokken: 3-1.

Lazio had lange tijd een overwicht, maar tot scoren kwamen de Romeinen pas na de pauze. Een paar minuten nadat de paal was geraakt door Lazio-spits Alessandro Matri, trof de thuisploeg in een tijdsbestek van twee minuten liefst tweemaal doel.

Marco Parolo maakte de eerste op aangeven van Lucas Biglia.

De tweede kwam op naam van Felipe Anderson, die in stelling werd gebracht door Matri en de bal van dichtbij tegen de touwen kon schuiven, 2-0.

De situatie van Galatasaray leek uitzichtloos, maar nog geen minuut na de 2-0 wipte Yasin Ɩztekin het leer over de uitkomende sluitpost Federico Marchetti het doel in, 2-1.

Miroslav Klose werd na zeventig minuten spelen door trainer Stefano Pioli van Lazio in de ploeg gebracht om een einde te maken aan de spanning.

Binnen een minuut was de Duitse routinier dichtbij de 3-1. Bij zijn tweede kans, in de 72ste minuut, was het raak. De spits liep een voorzet van Stefan Radu binnen: 3-1.
Zo maakt Lazio zich op voor de volgende ronde, de 1/8e finales.
Bij Galatasaray speelde Jason Denayer de hele wedstrijd, bij de thuisploeg waren “ex-Belgen” Milinkovic-Savic en Biglia ook 90 minuten op de afspraak.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s