Lazio v Hellas Verona 5-2.

DOELPUNTENKERMIS IN LEEG OLIMPICO.

Lazio won vanavond van Hellas Verona, in een vooruitgeschoven wedstrijd  van speeldag 25 in de Serie A.

Coach Pioli liet Candreva en Keita aan de kant. En zo kwam Mauri en Felipe Anderson in de basis op de flanken, met Matri in de punt.

Het Olimpico was zo goed als leeg, waar Lazio de rode lantaarn Hellas ontving in een ‘spookduel’.  In een gelijkopgaande 1e helft kreeg Lazio de bal, maar Hellas kreeg wel de beste kans.

Pazzini met zijn hoofd tegen de bal na een voorzet, en Lazio doelman Marchetti met een knappe redding om de score te verijdelen.

Lazio kon Hellas niet breken, ondanks een bedrijvige Cataldi en Felipe Anderson.  Toch brak Hellas kort voor het rustsignaal.

Cataldi lanceert Matri in de zestien, de spits schuift de bal onder doelman Gollini, goed voor de 1-0.

De 2e helft was nog geen 5 minuten oud, of Lazio stond al op 2-0.  Terug Cataldi met een assist, waar Mauri aan de 2e paal langs doelman Gollini in doel kon trappen, 2-0.

Op het kwartier ontsnapt Lazio, als Hoedt bijna in eigen doel binnen werkt  Gelukkig voor de Nederlander stond het doelhout in de weg.  Aan de overkant gaat de bal wel in doel 5 minuten later.  Matri, in verdacht buitenspelpositie, kan Felipe Anderson in stelling brengen.  De Braziliaan kan simpel de 3-0 scoren.

En dan gaat het snel als Hellas 3 minuten later de 3-1 scoort, op vrije trap van Greco.  Coach Pioli grijpt in en brengt Keita erin voor Mauri.

Maar Lazio incasseert snel weer een tegendoelpunt.  ‘Good Old’ Luca Toni werkt een voorzet van Wszolek binnen, goed voor de 3-2.

Wissel 2 bij Lazio na het doelpunt, Klose komt erin voor Matri.  En 2 minuten later is Klose goed voor een assist op Keita, die Spanjaard knalt droog de 4-2 binnen.

Coach Pioli voert zijn laatste wissel door, en Candreva komt erin voor Felipe Anderson.  En als Hellas verdediger Gilberto Lulic neerhaalt, is er in de 90e minuut nog een strafschop voor Lazio.

Candreva scoort vanop de stip, goed voor de 5-2.  Tevens de eindstand, en de 3 punten, waardoor Lazio voorlopig op de zevende plaats staat.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s