Napoli v Lazio 0-2.

NEDERLAAG OP EN NAAST HET VELD.

Napoli verstevigt zijn koppositie, na een 0-2 overwinning in en tegen Lazio.  De wedstrijd werd beslist in 3 minuten, als Napoli tweemaal doelman Marchetti kon verschalken.  Eerst was er Higuain die met een ‘lucky’ rebound via doelman Marchetti, de 0-1  kon binnenwerken in de 24e minuut.

En 3 minuten later vertrok Callejón door Lazio’s buitenspelval, om oog in oog met Marchetti, de bal over de doelman de 0-2 te scoren.

Lazio kon amper voor dreiging zorgen, en moest het lot ondergaan van koploper Napoli.

Het duel werd tevens enkele minuten onderbroken wegens ongepast gedrag van een deek van de Lazio-supporters. Die zongen eerst kwetsende liederen richting Napoli en zijn inwoners, en later werd Napoli-verdediger Koulibaly (ex-Genk) geviseerd.

Scheidsrechter Irrati vond het genoeg en legde de wedstrijd stil.  Na de hervatting viel er niet veel te noteren, en won zo Napoli hun 7e wedstrijd op rij.  Lazio zakt zo dieper en dieper weg in de middenmoot.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s