Preview Lazio v Napoli.

Vanavond om 20:45 uur rolt de bal in het Olimpico, als Lazio koploper Napoli ontvangt.  Coach Pioli kan al niet rekenen op 9 spelers, waaronder Radu, Biglia, Cataldi, Matri en Milinkovic.

Zo is zijn selectie zelfs uitgedund tot 19 spelers : doelmannen Marchetti, Berisha, Guerrieri – verdedigers Basta, Gentiletti, Hoedt, Konko, Mauricio, Patric -middenveld Candreva, Felipe Anderson, Lulic, Mauri, Murgia, Onazi, Parolo – aanvallers Djordjevic, Keita en Klose.

sticker_thumb-1-400x300

 

 

 

 

 

 

 

 

In de aanval start Miroslav Klose, die de licht geblesseerde Djordjevic naar de bank stuurt.  Tussen de palen keert 1e doelman Marchetti terug, met voor hem Basta, Hoedt, Mauricio en Konko.

Op het middenveld Parolo, met assistenten Onazi en Lulic.  Candreva in de aanval op de rechterflank, met links of Keita of Felipe Anderson.

Bij koploper Napoli geen Hysaj, Allan en Grassi.  Dus weinig kopzorgen voor coach Sarri die kan rekenen op het aanvalstrio Higuain, Insigne en Callejon.  Napoli won zelfs 6 wedstrijden op rij in de Serie A, en staat één overwinning verwijderd van hun historisch record, en dit in het seizoen 1987/88.

De scheidsrechter is dhr. Massimiliano Irrati uit Firenze, hij fluit de klepper op gang om 20:45 uur.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s