Udinese v Lazio 0-0.

LAZIO NIET VOORBIJ 10 MAN.

Lazio kwam in Udine niet verder dan een magere 0-0.  De ongeslagen reeks van Lazio staat nu op 7 duels.  Maar met het zoveelste gelijkspel staat Lazio steviger in de middenmoot, en is de subtop al 6 punten verwijderd.

In de eerste helft was er amper voetbal te zien, maar enkel veel strijd.  Met gevolg een hele rits gele kaarten, waarvan 1 voor Lazio (Djordjevic) en de overige 4 voor Udinese.  Ook zag coach Pioli vroeg in de wedstrijd Bisevac uitvallen, Mauricio werd zijn vervanger centraal in de defensie.

En net voor de rust viel de kaartenlast in het voordeel van Lazio.  Danilo schoffelt Djordjevic onderuit, zijn 2e gele kaart.

Udinese moet verder met 10, en Lazio moet tevens verder zonder Djordjevic, die geblesseerd uitvalt.  Zijn vervanger is Matri.

In de 2e helft ging Lazio vol in de aanval, maar grote kansen waren er wel niet.  Matri scoorde wel tweemaal, maar werd telkens op buitenspel betrapt.  De emoties liepen zo hoog op bij Lazio spits Matri, dat hij 5 minuten voor het einde per direct rood kreeg.  Dit uit protest voor zijn afgekeurde doelpunten.

Ondertussen liep tevens Klose tussen de lijnen, middenvelder Parolo werd opgeofferd, maar zonder succes.

Ook de kaartenlast in de 2e helft komt Lazio slecht uit.  Parolo, Cataldi en Milinkovic kregen allen geel.  Voor Cataldi en Milinkovic met gevolgen, want zij missen de volgende wedstrijd, nu woensdag, als koploper Napoli naar Rome komt.  Coach Pioli ziet de bui al hangen…

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s