Preview Udinese v Lazio

Lazio speelt zondag uit tegen Udinese, in het gerenoveerde Friuli-stadium, dat nu het ‘Dacia Arena’ heet.   Buitenshuis is het van eind november 2015 gelden, dat Lazio nog eens verloor, toen 1-0 in Empoli.

Na de broodnodige overwinning tegen Chievo, is Lazio enkel genoodzaakt met een 3-punter om zo de top 5 te naderen.  Zo keert doelman Marchetti terug bij de selectie, maar blijven Radu en Lulic aan de kant met een schorsing.  En blijven tevens Biglia, Gentiletti en Mauricio aan de kant met hun blessures.

 

Coach Pioli heeft zijn selectie reeds bekend gemaakt : doelmannen Marchetti, Berisha, Guerrieri – verdedigers Basta, Biševac, Gentiletti, Hoedt, Konko, Mauricio, Patric – middenvelders Candreva, Cataldi, Felipe Anderson, Mauri, Milinkovic, Onazi, Parolo – aanvallers Djordjevic, Keita, Klose en Matri.

Hij rekent achteraan op de fitte Basta op rechts, en Konko op links als vervanger van Radu.  Centraal het duo Biševac-Hoedt, met 2e doelman Berisha tussen de palen.

Verder geen wijzigingen tegenover Chievo Verona.  Op het middenveld Parolo, Cataldi en Milinkovic, met in de aanval Candreva en Keita op de flanken, en Djordjevic in de punt van de aanval.

Bij Udinese kan coach Colantuono niet rekenen op hun clubicoon Di Natale, net als geen Domizzi en Merkel.  Vooraan vormen Zapata en Thereau het spitsenduo.

De scheidsrechter in het ‘Dacia Arena’ is dhr. Domenico Celi, hij fluit de aftrap om 15:00 uur.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s