Preview Lazio v Chievo Verona.

Met een Coppa-uitschakeling in de benen, ontvangt Lazio op zondagnamiddag de ‘Vliegende Ezels’ van Chievo Verona.  De Veronezen staan maar één punt achter op Lazio, en hoopt zo in het Olimpico een ‘haasje-over’ te doen.  Lazio moet en zal alleen rekenen op de 3 punten, om de rol niet te lossen in de brede subtop van de Serie A.

Bij Lazio geen Biglia, Marchetti, Mauricio en Gentiletti.  Zonder Biglia, legt coach Pioli zijn rol op het middenveld in de handen van Lazio’s jeugdproduct Cataldi.  Hij zal waarschijnlijk Milinkovic en Parolo naast zich vinden.

Achteraan centraal het duo Hoedt-Bisevac, met op de flanken Radu en Konko.  De Fransman Konko lijkt de voorkeur te krijgen op een fitte Dusan Basta.  En tussen de palen Lazio’s 2e doelman Berisha.  In de aanval dan Candreva en Keita op de flanken, met Djordjevic in de punt van de aanval.

Coach Pioli heeft reeds zijn 21 spelers bekend gemaakt, met doelmannen Berisha, Guerrieri, Matosevic – verdedigers Basta, Biševac, Braafheid, Konko, Patric, Radu – middenvelders Candreva, Cataldi, Felipe Anderson, Lulic, Mauri, Milinkovic, Onazi, Parolo en aanvallers Djordjevic, Keita, Klos en Matri.

Bij Chievo Verona kiest coach Maran voor volgende spelers : Bizzarri, Bressan, Seculin – Cacciatore, Frey, Gobbi, Cesar, Sardo, Dainelli, Costa, Spolli –  Birsa, Pinzi, Pepe, Castro, Radovanovic – Pellissier, Paloschi, Mpoku, Inglese.

Tussen de palen bij Chievo staat zeker Lazio’s ex-doelman, de Argentijn Bizzarri.

De scheidsrechter in het Olimpico is dhr. Calvarese uit Teramo.  Lulic en Milinkovic zitten aan 4 gele kaarten, dus moeten zij op hun tellen letten tegen Chievo.  Eén gele kaart volstaat voor een schorsingsdag, volgende week uit bij Udinese.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s