Bologna v Lazio 2-2.

WISSELS SCHENKEN LAZIO PUNT.

 Lazio kwam gisteren niet verder dan een 2-2 gelijkspel in en tegen Bologna, in een wedstrijd met 2 gezichten. Bologna was heer en meester in de 1e helft, en kwam zo al vroeg op voorsprong, reeds in de 2e minuut. Hoedt legt Giaccherini neer, en diezelfde Giaccherini neemt de vrije trap die met een heerlijke krul Lazio’s 2e doelman Berisha verslaat, 1-0.

Il gol di Giaccherini per l’1-0 del Bologna dopo 80”. Ansa

Lazio wist geen weg met een vinnig Bologna, en na het kwartier kwam de 2-0 op het scorebord. Destro stond oog in oog met doelman Berisha, en liet deze kans niet liggen. De assist van Gastaldello leek wel verdacht buitenspel, maar de Laziali protesteerden niet.

Il raddoppio di Destro. LaPresse
Lazio met de billen bloot, en had nog geluk voor de rust als Brighi de 3-0 liet liggen.

Tijdens de rust brengt coach Pioli 2 wissels door, die uiteindelijk de kentering zullen brengen. Klose en Lulic mochten het veld opdraven, voor een bleke Djordjevic en Parolo. Lazio druktte Bologna tegen haar eigen elf, maar rijpe doelkansen waren er eerst niet.

Pas halfweg de 2e helft kantelde de wedstrijd. Masina haalt Klose neer in de zestien, strafschop Lazio en rood voor Masina. Candreva achter de bal en met een ‘Panenka’ schept hij de 2-1 binnen.

En zeven minuten later staat de score gelijk. Klose op rechts, en met een strakke voorzet brengt hij de inlopende Lulic in stelling. De Bosniër twijfelt niet, en legt de bal droog in de hoek, 2-2.

In de resterende 12 minuten zocht Lazio tevergeefs de 2-3, maar Bologna hield stand met 10, en zo bleef het zo bij een 2-2 eindstand.  Een score die geen van beide ploegen verder helpt.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s