Preview Bologna v Lazio.

Op zondagmiddag zal Lazio aantreden in het Stadio  Dall’ Ara, tegen coach Donadoni en zijn Bologna.

Bij Lazio is Senad Lulic terug fit bevonden, na zijn vingerincident.  Hij is opgenomen in de selectie, maar begint op de bank.

Coach Pioli kan niet rekenen op zijn 1e doelman Marchetti, dus zal de Albanees Berisha terug tussen de palen staan.  Centraal in de defensie lijkt Hoedt te starten, met naast hem Mauricio of eventueel het debuut van Bisevac.  Aangevuld met Konko en Radu op de flanken.

Op het middenveld dan Biglia als ‘breker’, met Parolo en Millinkovic naast hem.  In de aanval dan Candreva en Keita op de flanken.  De Spanjaard krijgt de voorkeur op F. Anderson, na zijn knalprestatie op Fiorentina.

Wie in de punt van de aanval zal starten is nog niet duidelijk.  Coach Pioli kan kiezen uit zijn drie spitsen, Djordjevic, Matri en Klose.  De eerste lijkt de voorkeur te krijgen op de onderstaande 2.

Bij Bologna kan coach Donodoni niet rekenen op Rizzo, Brienza en Maietta.  Hij rekent op de doelpunten van Destro.

Op de bank vinden we dan Sergio Floccari, de ex-spits van Lazio tussen 2010 en 2014.

De scheidsrechter is dhr. Di Bello, hij fluit de aftrap om 15:00 uur.  Milinkovic en Lulic zijn nog één gele kaart verwijderd, van een eventuele schorsing.

Minder goed nieuws kwam er van de Prefect uit Bologna.  Hij verbood daags voor de wedstrijd een afreisverbod voor de Lazio fans.  Dit na enkele schermutselingen voor de wedstrijd Fiorentina v Lazio, met 20 stadionverboden als gevolg.  Dus geen 2.000 Laziali in Bologna, maar een leeg bezoekersvak.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s