Preview Inter v Lazio.

Vanavond speelt Lazio in het San Siro, tegen koploper Inter.  Waar het Europees en in de Coppa wel lukt, lijkt voor Lazio in de Serie A al weken onmogelijk, een wedstrijd winnend afsluiten.  Hierdoor bengelt Lazio momenteel op de 12e plaats.

Coach Pioli rekent op zijn spelers om 2015 in stijl af te sluiten, ook al zal hij niet kunnen rekenen op de Vrij, Kishna, Lulic, Marchetti, Gentiletti, en Klose.

In doel start 2e doelman Berisha, met achteraan op de flanken Konko (als vervanger van Basta) en Radu.  Centraal lijken Hoedt en Mauricio te starten.  Op het middenveld het trio Biglia-Parolo-Cataldi.  Vooraan lijkt Matri de voorkeur te krijgen op Djordjevic.  Hij zal bijgestaan worden door Candreva en F. Anderson.

Bij Inter zal coach Roberto Mancini weinig wijzigingen doorbrengen.  De ex-Laziale heeft geen selectieproblemen en rekent op de volgende 11 spelers: 1 Handanovic, 14 Montoya, 25 Miranda, 24 Murillo, 12 Telles, 44 Perisic, 77 Brozovic, 17 Medel , 22 Ljajic, 10 Jovetic, 9 Icardi.

Inter kende dit seizoen maar één thuisnederlaag, 1-4 tegen Fiorentina.  Lazio moet al terugkeren naar 25 oktober, voor de laatste overwinning, 3-0 thuis tegen Torino.  En buiten de Romeinse muren zijn de cijfers des te dramatischer, 6 maal verloren en maar één uitoverwinning dit seizoen.  Uit bij Hellas Verona, ergens eind september 2015.

De scheidsrechter vanavond is dhr. Mazzoleni uit Bergamo.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s